Hol kapható granola? Granola vásárlás online és boltokban

Sokan kérdeztek tőlünk a termékeink levadászásával kapcsolatban. Hol kapható granola – csak Budapesten vagy vidéken is be tudjátok szerezni? Hol és mennyibe kerül? Érdemes üzletekben vásárolni, vagy inkább online, a webshopban? Ezeket a kérdéseket, illetve válaszokat szedtük csokorba.

Hol kaphatóak Viblance Granola termékeink?

Termékeinket beszerezheted boltokban, a webshopon keresztül és kérheted egyes kávézókban is.

Ha boltban vásárolnál

Szereted közelről megnézni, ami a tied lesz? Ha felkerekedsz a bevásárló körútra, csak le kell venned egy szimpatikus tasakot a polcról, és máris a tied, nem kell várnod, míg megérkezik a csomag. Szemügyre veheted közelebbről a granoláinkat, kiválaszthatod a legszimpibb ízvariációt és hazaérve (ha kibírod addig) már meg is kóstolhatod új szerzeményed.

Tipp: A boltokban gyakran rendezünk kóstoltatásokat, ami kiváló alkalom lehet arra, hogy végigkóstold a palettát, anélkül, hogy mindenből vásárolnál. Kövess minket Facebookon, ha szeretnéd elcsípni a következőt.

Merre indulj el? Budapesten a szélrózsa bármely irányába indulsz, számos kisebb-nagyobb boltban megtalálod termékeinket. A teljesség igénye nélkül: négy Biobarát üzletben, a Mammut Biosétányán, az Árkádban a Harmónia Reformházban, a Szatyor Boltban, az Oh My Green-ben, a Csendes Store-ban és Wekerlén a másik boltban is. Vidéken a Pest-környéki településeken túl, mint Piliscsaba vagy Pomáz, beszerezheted őket Pécsett szintén az Árkádban, Debrecenben a Paleolit Központban, Miskolcon a Fitt Paradicsomban és Nyíregyházán.

Ha még nem jártad be a honlapunk minden zeg-zugában, katt az “Üzletek” fülre, ott találod a boltok szinte teljes listáját – ami azért “szinte teljes”, mert viszonteladóink vásárolhatnak nagykereskedésből is. Minket is érnek kisebb-nagyobb meglepetések, mikor elmesélitek, hogy hol szereztétek be a granoláinkat. 🙂

hol_kaphato_granola_magyarorszag_budapest

Ha a piacozás rituálé

Alig várod a vasárnap délelőttöket? Mi is! Ezért minden héten ott vagyunk a Pancs Gasztroplaccon, és havonta a Vegan Sunday Marketen az Ankertben. Miközben megbeszéljük, milyen csodás is a kistermelők világa, megkóstolhatod a granoláinkat minden ízben, és haza is vihetsz belőle – hogy jól induljon a hétfő reggel. 🙂
Tipp: a piacok kimondottan jó helyek a kóstolgatásra.

Ha szeretsz beülni valahova

“A granola ilyen kávézós kaja?” Igen, határozottan – kávé mellé ideális.
Legyen villásregi vagy délutáni kávé-idő, granoláinkat kérheted a Börze étteremben, a Cafe brunchban, Bean Bustersben, a Kiskifliben, és megtalálsz minket Szegeden a Vegazzoban és a KávészÖm Kávézóban is.

Minden helyen kicsit másképp szolgálják fel granoláinkat. Van, ahol joghurttal, növényi tejjel, máshol fagyival, turmixokkal, míg az Anjuna csapata a Lövőház utcában egy csodás acai tálban tálalja Neked. 🙂

A lehetőségekről érdeklődj a kávézók személyzeténél.

Ha online rendelnél

Ha a fent említett helyek nem esnek útba, vagy kényelmesen, otthonról szeretsz vásárolni, akkor irány a webshopunk!

  • budai kézműves üzemünkből a legfrissebb terméket küldjük Neked, bárhol is vagy az országban
  • 9,000 Ft felett ingyenesen szállítjuk ki, amit rendeltél
  • 3-5 nap alatt megérkezik (kérheted akár a munkahelyedre is)
  • rendszerünk biztonságos – nem őrzünk meg bankkártya adatokat
  • csomagod időben és épségben történő szállítását a GLS futárszolgálat szavatolja
  • sokszor kedveskedünk ajándékokkal, meglepetésekkel a webshopban (érdemes feliratkozni a hírlevelünkre, ha szeretnél ezekből részesülni)
  • ha külföldről rendelnél vagy egyedi kérésed van, írd meg nekünk – keresünk megoldást

Szeretnéd, a kedvenc boltodban vagy kávézódban beszerezni granoláinkat? Írd meg nekünk a hi@viblance.com-ra, és mi elintézzük. 🙂