GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

VÁSÁRLÁS

 

VÁSÁRLÁS

Hogy történik a szállítás?

Megrendeléseidet az általad megadott címre szállítjuk. Célszerű olyan címet megadni, ahol munkaidőben általában van valaki, ez lehet a munkahelyed is.

Külföldre szállítotok?

IGEN! Európa legtöbb országába szállítunk. A szállítás díját úgy tudod csekkolni, ha a pénztár oldalon kiválasztod az országot, ahova kéred a szállítást. Ha szállítunk az adott országba, meg fog jelenni a szállítás díja. Szomszédos országokba és nagyobb Európai országokba a hazai szállítási díjhoz képest alig valamivel több a szállítás díja. Csekkold a pénztárban!

Mikor fog ideérni a rendelésem?

Általában a rendeléstől számítótt 3-5 munkanapon belül.

Mennyi a szállítási díj?

Aktuális szállítási díjainkról a pénztár oldalon tájékozódhatsz a kívánt szállítási opció/ország kiválasztásával. Kupon használat esetén, a rendelés végösszege meg kell, hogy haladja az aktuális limitet a kupon érvényesítése után is, az ingyenes szállításhoz. Az aktuális ingyenes szállítási limitet is megtalálod a pénztár oldalon.

Milyen szállítási módok vannak?

Több futárszolgálat, illetve házhozszállítás és csomagpontra szállítás között választhatsz.

FIZETÉS

Milyen fizetési módok közül választhatok? 

Fizethetsz bankkártyával vagy utánvéttel.

Biztonságos az online vásárlás?

Igen.  A vásárlásod biztonságát a Barion garantálja, ami egy nemzetközileg elismert magyar online fizetési szolgáltató.

RENDELÉSEK ÉS PROBLÉMÁS ESETEK

Hogyan tudok rendelni? 

Kattints a Shop menüpontra az oldal tetején, majd a vásárlás gombra a megfelelő termék mellett. A termék oldalon megtalálod a termékek bővebb leírását, a tépérték táblázattal és élettani hatásokkal együtt. Válaszd ki a kívánt méretet, majd tedd be a terméket a kosárba. Innen mehetsz egyből a pénztárba vagy tovább folytathatod a vásárlást a Shop menüpontra kattintva.

Hogyan tudom megváltoztatni vagy lemondani a rendelésemet? 

Ha szeretnéd megváltoztatni vagy lemondani a rendelésed, írj nekünk minél hamarabb. Ha megkapjuk az emailed, mielőtt a futár elvinné a csomagod, még tudunk rajta változtatni.

Muszáj regisztrálnom a vásárláshoz?

Nem. Vendégként is tudsz vásárolni. Viszont ha regisztrálsz, ami kb 2 perc, értesülhetsz ingyenes kóstolókról és egyéb okosságokról.

Hogyan tudom követni a rendelésem? 

A rendelésed különböző fázisaiban emailben értesülhetsz az aktuális helyzetről.

Kit keressek ha problémám van? 

Dobj egy email a [email protected] -ra és segítünk!

Sérült a csomagom

A minőségbiztosítási rendszerünk garantálja, hogy a raktárunkat csak tökéletes állapotban lévő termékek hagyják el. Ha szállítás közben sérült a csomagod, küldj róla egy fotót a [email protected] címre és intézkedünk.

Nem találtál választ kérdésedre? Írj nekünk