GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

VÁSÁRLÁS

 

VÁSÁRLÁS

Hogy történik a szállítás?

Megrendeléseidet az általad megadott címre szállítjuk. Célszerű olyan címet megadni, ahol munkaidőben általában van valaki, ez lehet a munkahelyed is.

Külföldre szállítotok?

IGEN! Európa legtöbb országába szállítunk. A szállítás díját úgy tudod csekkolni, ha a pénztár oldalon kiválasztod az országot, ahova kéred a szállítást. Ha szállítunk az adott országba, meg fog jelenni a szállítás díja. Szomszédos országokba és nagyobb Európai országokba a hazai szállítási díjhoz képest alig valamivel több a szállítás díja. Csekkold a pénztárban!

Mikor fog ideérni a rendelésem?

Általában a rendeléstől számítótt 3-5 munkanapon belül.

Mennyi a szállítási díj?

7,500 forint felett ingyenes a szállítás az ország egész területén. Kupon használat esetén, a rendelés végösszege meg kell, hogy haladja a 7,500 forintot a kupon érvényesítése után az ingyenes szállításhoz.

Milyen szállítási módok vannak?

Az egyik legmegbízhatóbb futárszolgálattal dolgozunk együtt, ők kézbesítik a rendelésed. Nagyobb megrendelések vagy egyedi kérések esetén írj nekünk.

FIZETÉS

Milyen fizetési módok közül választhatok? 

Fizethetsz banki átutalással, bank kártyával vagy Barionnal. A rendeléseket a fizetések beérkezésének sorrendjében dolgozzuk fel. Kártyás fizetéssel jó eséllyel hamarabb tudjuk küldeni a csomagod.

Biztonságos az online vásárlás?

Igen.  A vásárlásod biztonságát a Barion garantálja, ami egy nemzetközileg elismert magyar online fizetési szolgáltató.

RENDELÉSEK ÉS PROBLÉMÁS ESETEK

Hogyan tudok rendelni? 

Kattints a Shop menüpontra az oldal tetején, majd a vásárlás gombra a megfelelő termék mellett. A termék oldalon megtalálod a termékek bővebb leírását, a tépérték táblázattal és élettani hatásokkal együtt. Válaszd ki a kívánt méretet, majd tedd be a terméket a kosárba. Innen mehetsz egyből a pénztárba vagy tovább folytathatod a vásárlást a Shop menüpontra kattintva.

Hogyan tudom megváltoztatni vagy lemondani a rendelésemet? 

Ha szeretnéd megváltoztatni vagy lemondani a rendelésed, írj nekünk minél hamarabb. Ha megkapjuk az emailed, mielőtt a futár elvinné a csomagod, még tudunk rajta változtatni.

Muszáj regisztrálnom a vásárláshoz?

Nem. Vendégként is tudsz vásárolni. Viszont ha regisztrálsz, ami kb 2 perc, értesülhetsz ingyenes kóstolókról és egyéb okosságokról.

Hogyan tudom követni a rendelésem? 

A rendelésed különböző fázisaiban emailben értesülhetsz az aktuális helyzetről.

Kit keressek ha problémám van? 

Dobj egy email az [email protected] -ra és segítünk!

Sérült a csomagom

A minőségbiztosítási rendszerünk garantálja, hogy a kiküldött csomagokban csak tökéletes állapotban lévő termékek legyenek. Ha ennek ellenére sérült csomagot vagy termékeket kapnál kézhez, küldj róla egy fotót az [email protected] címre és megoldjuk.

Nem találtál választ kérdésedre? Írj nekünk