mentor-program

Szia!

A nevem David. A Viblance társalapítója vagyok, és egyben az élet diákja, aki az elmúlt évtizedet tanulással, tanulmányozással, és különféle vállalkozások – többek között a Viblance – építésével töltötte. Célom, hogy az úton megszerzett tapasztalatokat megosszam másokkal, segítve ezzel őket önmaguk és céljaik megvalósításában.

Hogyan tudok segíteni

Vannak, akik ezt coachingnak vagy mentorálásnak nevezik. Nagy szavak ezek, de nevet kell adnom neki. A lényeg inkább az, hogy olyan szabadúszóknak, vagy vállalkozóknak szeretnék segíteni, akik valami meghatározót akarnak alkotni magukért és másokért.
Áll mögöttem jó pár sikertörténet, de legalább ugyanannyi nehézség is. Göröngyös utat jártam be a Viblance-el, illetve a többi cégemmel. Úgy gondolom, hogy az ezzel megszerzett tudásom és tapasztalatom segíthet másoknak.

Szeretem minél egyszerűbb formában megközelíteni a dolgokat, ezáltal törekszem arra, hogy a helyes kérdéseket tegyem fel, vagy történeteken keresztül világítsak rá témákra- így sokkal kézzelfoghatóbb és konkrétabb megoldásokat találhatunk az adott kérdéseidre.

Ez a lehetőség teljesen ingyenes. Nem kérek érte cserébe semmit, csak az elszántságot tőled, hogy akarj tenni a céljaidért.

Kinek szól

Bizonyos értelemben minden vállalat ugyanazokkal a kérdésekkel és küzdelmekkel néz szembe útja egy pontján. Foglalkozz bármivel, legyen szó rendezvényszervezés, marketing/közösségi média területe, vagy a divat-, élelmiszer-, egészség-, szépség- informatika vagy egyéb iparág – ez az ajánlatom bárkinek szabadon a rendelkezésére áll.

Szabaduszóknak

Artists, trainers, nutritionists, Művészeknek, edzőknek, táplálkozási szakértőknek, üzlettulajdonosoknak… akik egy lépéssel tovább akarnak menni.


Vállalkozóknak

Akik szeretnének különböző üzleti módszereket megismerni új termékek vagy szolgáltatások létrehozásához…

Vállalkozást fontolgatóknak

Azoknak, akik üzleti ötletüket fontosnak tartják átbeszélni valakivel, és abban iránymutatást szeretnének…

Kezdő vállalkozóknak

Azoknak, akik újonnan induló vállalkozásukat szeretnék stabilizálni, és a kezdő folyamatokat jobban átlátni…

Miért csinálom

Amikor 2013-ban megalapítottam az első cégemet, a startupok még nem voltak annyira divatosak. Kevés tartalom is volt elérhető a témában. Most más a helyzet: rengeteg nagyszerű könyvet, podcastot és blogot találhatunk, melyek bizonyos keretrendszerekkel segíthetik egy cég elindulásást és növekedését.


Ezzel párhuzamban túl nagy az információs zaj is. Amit néha hiányolok, az az összekötő kapocs, ami mindent egybe rak, egyfajta renddé alakít. Amit úgy hívunk: a komplex életünk. Hiszen mindemellett ott van a család, a munka és a világ körülötted, ami közben zajlik. Én magam is próbáltam egyensúlyt tartani, és megtalálni a jelet ebben a nagy zajban. Ezt szeretném megosztani másokkal, mert tudom mennyit segíthet, ha nem vagy egyedül az úton.

Miért csinálom

Belgiumban születtem és nőttem fel. Pályafutásom stratégiai tanácsadással kezdődött, de korán rájöttem, hogy ez nem igazán nekem való terület. Közvetlenül a legnagyobb előléptetésem előtt úgy döntöttem, hogy kilépek. Időközben lehetőséget kaptam, hogy csatlakozhassak egy startuphoz a Szilícium-völgyben, és elindítsam első szoftvercégemet.

2017-ben költöztem Magyarországra, ahol Zsolttal együtt indítottam el a Viblance-t. Szó szerint egy garázsban kezdtük. Naívan ugyan, de tele álmokkal, segíteni akartunk az embereknek, hogy jobban étkezzenek, mert az étel gyógyszer, különösen, ha tápláló és növényi alapú. Sok mindent láttunk és sok hegyet megmásztunk: a covidtól kezdve, az infláción át, a háborúig és a politikai “meglepetésekig”. A vásárlóink és elkötelezett rajongóink tartották bennünket a lelket a legnehezebb pillanatokban. Nagyon sokat köszönhetünk nekik. Úgy gondolom ezt bárki elérheti, ha értékes és nemes dologba fog bele.

Ha az olvasottak felkeltették az érdeklődésedet, ne gondolkozz sokat, vedd fel velem a kapcsolatot. Kíváncsi vagyok rá, hogy te min dolgozol éppen…🙂