HÁZI GRANOLA RECEPTKÖNYV
DATOLYÁVAL

SÜSS ROPOGÓS GRANOLÁT,
ÉDESÍTS DATOLYÁVAL!

Iratkozz fel és elküldjük a datolyával édesített házi granola receptkönyvünket, hogy új szintre emelhesd a sütési tehetségedet!

 

 

Házi granola datolyával édesítve

Mi vár rád a receptkönyvben?

3 izgalmas, datolyával édesített granola recept:
- gyömbéres-kesudiós
- almás-fahéjas
- chai fűszeres

Házi datolya püré recept, amit nem csak a granolához, de bármilyen más desszert édesítéséhez is használhatsz

Datolya golyó receptet, hogy a pasztából megmaradt gyümölcs egy cseppje se vesszen kárba

Édesíts datolyával!

Létezik egy édesítő, aminek nincs mellékíze, természetes és ráadásul még egészséges is. Ez nem más, mint a datolya! A receptkönyv segítségével megtanulhatod, hogy csinálj belőle pürét, amivel ezután bátran édesítheted a házi granoládat vagy a kedvenc desszertedet. Az elkészítéséhez ráadásul csak pár szem datolyára és tiszta vízre lesz szükséged. Ha a datolyapüréd kész van, indulhat a granola sütés!

házi granola datolyával

Miért jó otthon granolát sütni?

Mert friss, meleg és ropogós házi granolával indulhatnak a reggelek. Nincs is jobb egy tál illatozó, tápláló reggelinél...

Tudod és látod, hogy mi kerül bele. Magad válogatod össze a hozzávalókat. A receptekben nincs tartósítószer, ízfokozó, hozzáadott cukor. Tele van viszont tápláló gabonákkal, olajos magvakkal, értékes fűszerekkel és valódi ízekkel.

> Mert egy menő közösségépítő program! A házi granola sütés összehozza a családot, a barátokat, de munkahelyi csapatépítő programnak is tökéletes. Elő a tepsikkel és fakanalakkal!

> Sokáig elég. Egy receptből kb. 400-450 gramm granola készül, így egy jó ideig el vagy látva reggelivel.

Szeretnéd megtudni, hogyan készül a hagyományos granola?