HŰTSD LE MAGAD

NICECREAMMEL

Iratkozz fel és elküldjük a Nicecream ebook-ot: 6 izgalmas receptet, hogy minden napod egészséges finomsággal induljon!

Viblance Nicecream Receptkönyv

Miért jó neked a nicecream?

> Egy adag krémes turmixal megvan a napi gyümölcsbeviteled

> Fagyi helyett egy egészséges nasi alternatíva

> Növényi alapú, vitaminokban gazdag, őrülten finom

> Tej és adalékanyagok nélkül krémes, cukor nélkül édes

Mi is a nicecream?

A nicecreamet banánfagyiként is szokták emlegetni, méghozzá nem véletlenül: fagyasztott banánból készül, minimális folyadék hozzáadásával. A végeredmény krémes és hűsítő, pont olyan, mint egy hagyományos fagylalt – mindez növényi alapon.

Eredetileg kizárólag a banán alapú krémeket nevezték nicecreamnek, de manapság már bármilyen fagyasztott gyümölcsből készülhet, a lényeg, hogy vegán, növényi alapú, aroma-ízfokozó-és tartósítószer-mentes, valamint hozzáadott cukortól mentes legyen. Röviden tehát: legyen természetes

Jobb, mint a fagyi!?

Tört már rád valaha az édességvágy vacsora után? Ilyenkor azt kívántad, hogy bárcsak megbújna egy nagy adag fagylalt a fagyasztóban? A jó hír az, hogy többé nem kell fagyi után vágyakoznod!

Létezik egy desszert, amiben nincsenek felesleges kalóriák, amiben nincs sok zsír és hozzáadott cukor, mégis pont olyan, mint egy frissítő fagylalt. Komolyan, létezik, és nicecreamnek hívják!

Miért készítünk nicecreamet?

Szeretjük a frissítő finomságokat! De mindezt egészséges hozzávalókból, hozzáadott cukor-és felesleges zsír nélkül szeretjük igazán.

Kikísérleteztünk néhány nicecream receptet, így egy forró nyári napon nemcsak a desszertünk, de akár a reggelink is lehet egy finom fagyi! – persze növényi alapon, hozzáadott cukortól mentesen, vegán és gluténmentes változatban. Itt az alkalom, hogy te is kipróbáld!