DOLGOZZ VELÜNK!

Csatlakozz a Viblance csapatához, légy részese a legfinomabb reggeliket és snackeket készítő cég történetének!

Ezekre a pozíciókra keresünk jelenleg új csapattársakat:

Küldetésünkről dióhéjban...

Röviden: Hihetetlen ízélményt sűrítünk egészséges és tápláló ételekbe.

Kicsit hosszabban: Egy olyan világot képzelünk el, ahol az élelmiszeripar mindenek elé helyezi a vásárlók jólétét. Ahol valami egészségtelent enni nehezebb, mint egészségeset. Egy világot, ahol senki sem hal bele olyan betegségekbe, amelyek jobb életmóddal megelőzhetők. A Viblance-t ebben a világban egy olyan cégként látjuk ami más, transzparens és őszinte. Vállalkozásként felelősségünk van: nem csak termékeket gyártunk, de értéket, szemléletmódot is. Tartalmainkkal útmutatást szeretnénk adni azoknak, akik tájékozódni akarnak és életmódjukon változtatnának. Egy olyan térképként kívánunk szolgálni ebben a zajos világban , ami mindenkit elvezet a számára megfelelő, egészségesebb életmód felé.

Ehhez pedig olyan lelkes munkatársakat keresünk, akik tudnak azonosulni ezzel a szemlélettel, és szívesen részesei lennének az útnak...

Mi vár rád ha velünk tartasz

Kis csapat, nagy eredmények

Nálunk egyszerre találhatod meg a kisvállalkozások pozitív oldalát és a nagyobb cégek biztonságot adó hátterét. Havonta több tízezer terméket gyártunk és értékesítünk, ami a karantén időszak alatt is folyamatosan növekedett.

Egy munkahely, ahol számítasz

Csapatunk elég kicsi ahhoz, hogy minden munkatársat közelről megismerj, és hogy a munkád eredménye közvetlen hatással legyen az egész csapat eredményére. Nálunk a munkád értéket teremt.

Őrülten finom reggeli minden nap

Velünk dolgozni egyet jelent azzal, hogy minden nap a kedvenc granoládat, müzlidet vagy szuperkásádat reggelizheted egy meleg tea vagy kávé mellett, ráhangolódva a napra.

Ismerj meg minket!

Hol vagyunk

Budapest

1044. Váci út 40.

Üzemünk könnyen megközelíthető, Újpest Városkaputól 10 perc séta