FRUIT CUP
RECEPTKÖNYV

EGÉSZSÉGES NYÁRI
FRISSÍTŐK POHÁRBAN

Élvezd ki a nyár legszebb pillanatait hűsítő Fruit Cup-okkal! Iratkozz fel és elküldjük az ebook-ot, amiben 5 egészséges, gyümölcsös pohárdesszert receptet találsz.

Viblance Fruit Cup receptkönyv
smoothie recept

Miért fogod szeretni a Fruit Cup-ot?

> Egy adag krémes turmixal megvan a napi gyümölcsbeviteled

> Fagyi helyett egy egészséges nasi alternatíva

> Növényi alapú, vitaminokban gazdag, őrülten finom

> Tej és adalékanyagok nélkül krémes, cukor nélkül édes

Mi az a Fruit Cup?

Fogalmazzunk úgy, hogy a nicecream és smoothie találkozása. Egy sűrű, krémes állagú gyümölcsdesszert, poharakba adagolva. Alapja különböző fagyasztott gyümölcsök: fagyasztott banán, erdei gyümölcs, kiwi, alma stb. Minimális folyadék kerül bele, emelett felturbózhatod olyan superfoodokkal, mint az őrölt lenmag, chia mag vagy tökmag fehérje. A végeredmény: krémes és hűsítő. Olyasmi, mint egy hagyományos fagylalt – mindez növényi alapokon, egészségesen.

Jobb, mint a fagyi!?

Tört már rád valaha az édességvágy vacsora után? Ilyenkor azt kívántad, hogy bárcsak megbújna egy nagy adag fagylalt a fagyasztóban? A jó hír az, hogy többé nem kell fagyi után vágyakoznod!

Létezik egy desszert, amiben nincsenek felesleges kalóriák, amiben nincs sok zsír és hozzáadott cukor, mégis pont olyan, mint egy frissítő fagylalt. Komolyan, létezik, és Fruit Cup-nak hívják!

Miért készítünk Fruit Cup-ot?

Szeretjük a frissítő finomságokat! De mindezt egészséges hozzávalókból, hozzáadott cukor-és felesleges zsír nélkül szeretjük igazán.

Kikísérleteztünk néhány nicecream, smoothie és fruit cup receptet, így egy forró nyári napon nemcsak a desszertünk, de akár a reggelink is lehet egy finom fagyi! – persze növényi alapon, hozzáadott cukortól mentesen, vegán és gluténmentes változatban. Itt az alkalom, hogy te is kipróbáld!