Nyaralni indulsz? Ezt ne felejtsd otthon!

Szeretnél a nyaralás alatt is ügyelni a vonalaidra? Nem tudod előre mit tudsz majd enni? Vigyél magaddal Viblance granola szeletet!

Bárhová is utazol a nyáron, mindenképpen próbáld ki a helyi különlegességeket, kóstolj bele bátran a nemzetközi ízekbe! Ha ínyenc vagy, az nem jelenti azt, hogy vissza kell híznod azt a súlyt, amit a nyaralásod előtt leadtál. 

granola szelet egészséges snack

Jolly Joker, könnyen szállítható, nem romlékony reggeli vagy délutáni snack

Akár hotelben, akár apartmanban szállsz meg, ne bízd a véletlenre a napindító étkezést. Legyen ilyenkor is biztos pont a reggeli, ami fix kalóriatartalmú, laktató és egész kora délutánig kitart. A legpraktikusabb, ha beteszel a bőröndödbe annyi Viblance granola szeletet, ahány napra elutazol.  4 féle ízből választhatsz, így biztosan nem fogod elunni 🙂 Egy bögre natúr teával, cukormentes limonádéval vagy cukor nélküli espressoval tökéletes nyaralós reggeli. Számos helyen növényi italokat is választhatsz már. Ha még fogyni is szeretnél, akkor természetesen kerüld tejszínhabos café latte-t vagy cukrozott gyümölcslét. 

 Nemcsak reggeli, hanem „mentő” snack, desszert is lehet a Viblance granola a szálkásítás ideje alatt. Ha rádtör az édesség iránti vágy, a lehető legjobb alternatíva a természetes összetevőkben gazdag Viblance granola bar.

A “diéta mentalitás” szerint “bűn”, ha megkívánsz egy kis édességet. Márpedig ha valami “tilos”, akkor 100%, hogy jobban kívánod. Ismerős ugye? A tiltott gyümölcs a legcsábítóbb. A megoldás, ha legitimálsz magadnak egy kis egészséges snack-et. 

sport szelet

Viblance granola bar ideális választás, ha szeretnél egy kis finomságot, mert:

  • Nem tartalmaz hozzáadott, finomított cukrot, mégis krémesen édes a természetes összetevőinek; a magkrémeknek és a datolyának köszönhetően
  • Mivel rostban gazdag, már egy fél szelet is csillapítja az édesség iránti vágyadat
  • Bűntudat nélkül, bátran megeheted! 
  • Sokkal jobban jársz vele, mintha felfalnál egy doboz fagylaltot, amiben semmilyen hasznos összetevő nincsen és igazán még jól sem laksz vele

granola szelet egészséges snack

Nyaralás alatt is maradj aktív!

Reggeli után irány várost nézni, vagy aktívan strandolni (úszni, strandröplabdázni, sup jógázni…).

Délután mértékkel jöhetnek az adott vidékre jellemző specialitások. Ha nem éhezteted ki magad délelőtt és nem farkaséhesen ülsz le az estebédhez, kisebb eséllyel fogod túlenni magadat.

Hidd el, nem lehetetlen úgy hazatérni, hogy nem görcsöltél egész nyaralás alatt az evésen, hanem megkóstoltál mindent, amit szerettél volna és akár még fogytál is. 

A lényeg, hogy ne felejtsd otthon a granola szeleteket!


Nyikos Ráhel dietetikus vagyok.  2013-ban diplomáztam a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán. Több év kórházi gyakorlattal a hátam mögött 2018-ban elindítottam saját vállalkozásomat, a Tudatos Diétát. Egyénre szabottan segítek hosszú távon is tartható, egészségmegőrző életmód kialakításában, testsúlycsökkentő étrendek vagy speciális gyógyterápiás diéták összeállításában. Szívügyem a fenntartható táplálkozás. Imádom az édességet, de fontos, hogy egészséges alternatívát válasszak. A Viblance termékei és a cég szemlélete pont ilyenek; természetes, transzparens, egészséges, finom. Örömmel fogyasztom, és ajánlom mindenkinek!

Viblance dietetikus