Granola Ice Pops

Egy elképesztően hűsítő nyalánksággal készültem Nektek, ami mindig jól fog esni, főleg az előttünk álló meleg nyári napokon!

Minden körülmények között egy jó ötlet.  

Elkészíthetitek magatoknak, de vendégvárónak is tökéletes a barátok részére, sőt a gyerekek is imádni fogják!

Szerettem volna egy kicsit egzotikusabb, frissítő ízvilágot elérni, így a Mango-Banán párosra esett a választás! ízesítés mellett döntöttem.

A Granola jégkrém elkészítése nagyon egyszerű, és az ízek, feltétek variálásának tényleg csak a képzeletünk szab határt!

Bátran kísérletezzetek a gyümölcsökkel, magvakkal, Viblance granolákkal!

Ennél a receptnél nincs rossz megoldás, tényleg elronthatatlan és igazi kreatív felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt!

Lássuk, hogy készül a Viblance Jégkrém! 

A gyümölcsöket egyszerűen csak addig  összeturmixolom, ameddig egy teljesen sima krémet nem kapok.

Ha ez megvan, bele teszem a formákba/pohárkákba.

Én a granolát minden kispohár aljára bele tettem, de ízlés szerint ez is változhat, rétegezheted is, ha úgy tartja kedved, vagy akár beleturmixolhatod a krémbe is.

Ezután 2 órára beteszem a mélyhűtőbe. 

A pálcikákat egy félóra után szúrtam bele, amikor már megdermedt annyira, hogy középen maradjon.

A végeredmény szerintem szuper!

Egyrészt mert a formámnak (feles poharaknak) köszönhetően egy jégkrém nyalókát kaptam, másrészt mert, a kedvenc összetevőimből készült, és csodás íze lett.

Ajánlom kisgyerekes édesanyáknak akik épp szeretnék feldobni a gyermekük kedvét egy ilyen egészséges finomsággal, de praktikus eszköz lehet, mikor nehezen vesszük rá gyerkőcöket a gyümölcs fogyasztásra. Az unokaöcsémmel hasonló cipőben járunk, de ilyen apró kis taktikákkal mindig sikerül  belecsempészni az étkezésébe a gyümölcsöt

Biztosan láttátok már,hogy a Viblance Instagram oldalán május 31-ig granolát nyerhettek! Ha van kedvetek, játszatok, hátha Ti lesztek a szerencsések! Ha viszont nem bíznátok Fortunára a granola adagot, látogassatok el a webshopunkba (www. viblance.com), ahol kedvetekre válogathattok a Viblance finomságok között! 🙂

Mindenkinek szerencsés jégkrém-gyártást! 🙂

[recipe_card]