Almás meglepetés

A mai receptünk valójában nem pohárkrémnek indult, de végül mégiscsak az lett belőle!

Valószínüleg Ti is jártatok már úgy, hogy semmi ötletetek nem volt és inspirálódás céljából körülnéztetek  az interneten.

Nos, mi így jártunk el legutóbb!

Nagyon megtetszett egy almás pite recept, ami jól kombinálható a Viblance zöldalmás granolájával, így erre esett a választás!

Kicsit átalakítva az eredeti verziót kellett hozzá almaszósz, fahéj, darált keksz, margarin és persze Viblance granola.

Na de lássuk csak hogyan is készül!

Az alapanyagokat belehelyezzük  a turmixba és összedaráljuk. Egy kellemes állagú almás krémet fogunk kapni (ez lett volna az eredeti recept almás sütije).

Ezután golyócskák készültek volna belőle, de ez nem sikerült…viszont mivel irtó finom lett ez a “spontán almás krém”, lett belőle egy csodás almás krémhab…

Bátran állítjuk, nagyon régen ettünk ilyen finomat! Az alma csodálatosan érvényesült, mégsem nyomta el a többi hozzávaló ízét! Készült tehát egy pohárkrém, amit granolával díszítettünk.

Ezek után úgy gondoljuk, hogy érdemes lesz kipróbálni milyen ha tortára tesszük krémként,  vagy süteményt töltünk meg vele.

És hogy mi a tanulság? Mindig válogasd meg, hogy honnan inspirálódsz. Legyél rugalmas, és ne ess kétségbe, ha valami nem úgy történik, ahogy eltervezted.  Hiszen (majdnem) minden megmenthető!! 🙂

Szeretnénk jó példával szolgálni Nektek, így bátran kövessetek minket és használjátok a receptjeinket!

Ígérjük, azoknál nem fog ilyen baki előfordulni! Persze csak ha betartjátok a leírt lépéseket!

Az legújabb és korábbi recepteket megtaláljátok a blogon (www.viblance.com/blog) ill. a Youtube csatornánkon!

Kellemes időtöltést!

[recipe_card]