Megérkezett a Viblance új csomagolása

Rengeteg álmatlan éjszaka, közösen gondolkodás és sok-sok kávé után, elérkeztünk a Viblance történetében egy újabb fejezethez.

MEGÉRKEZTEK AZ ÚJ CSOMAGOLÁSOK! 

Szerettük volna élettel és történettel megtölteni a dizájnt, ezért le kellett ásnunk a legmélyebb gondolatainkba, és megválaszolni magunknak a kérdést: mégis mi fejezi ki a mi történetünket a legjobban? Ez egy önismereti, tanulási folyamat is volt egyben, hiszen meg kellett vizsgálnunk mik azok a legmélyebb motivációk, amik a nehézségek és kihívások ellenére visznek minket előre.

Arra jutottunk, hogy a Viblance történetének központi szimbóluma a felfedezés öröme.

Image

Felfedezőnek születtünk, azok is maradunk. Volt idő, amikor távoli országok kultúráját fedeztük fel, majd az egészséges életmód került célkeresztbe. Aztán a legfinomabb, legtáplálóbb összetevők felfedezése és korábban nem létező kombinációk létrehozása tartott minket izgalomban.

Egy olyan arculatot szerettünk volna létrehozni tehát, ami a színek, a formák és képek nyelvén fejezi ki, hogy kik vagyunk és mit gondolunk a világról. De az új külső természetesen nem csak rólunk szól. Olyan karakterek és történetek elevenednek meg a dobozokon, melyek mindenkit megszólítanak, aki egy pillantást vet rájuk.

Ami változik még az új csomagolás mellett:

  • ♻️ Az új dobozok és a benne lévő tasak 100%-BAN ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ. Már csak rajtad múlik, hogy újrahasznosul-e.
  • 🔝 + 25 g GRANOLA: Még több granola ugyanannyiért! 250 g helyett a legújabb granola kiszerelés 275 g lett, az ára változatlanul 1590 Ft.
  • 🎁 Megszűnt az 500 g-os granola, helyette megérkezett minden ízből az 1 KG-OS KISZERELÉS! További részletekért látogass el a webshopunkra!

IRÁNY A WEBSHOP

Ébreszd fel te is a benned élő felfedezőt!

A Viblance új csomagolása egy mágikus, kincsekkel teli világot jelenít meg, pont, ahogy mi látjuk a valóságot. Tele lehetőségekkel, hogy felfedezzük és értékeljük az élet csodáit, hogy alkossunk! A dobozokon megelevenedő karakterek azt a belső békét és harmóniát sugározzák, amit mi is érzünk, amikor megtaláljuk az összetevők tökéletes arányát. Ezt a harmóniát mindenki megtalálhatja a saját életében, ha tudja hol keresse: nem az újdonságokban, hanem minden pillanat újként való megélésében. Csak rajtunk múlik, hogy szürke hétköznapokban vagy színekben pompázó, csodákkal teli világban élünk.

Hosszú és kalandos út vezetett el idáig, de veled, veletek együtt sikerült! Egy olyan csomagolást álmodtunk meg, ami szavak nélkül is kifejezi honnan jövünk, hová tartunk, mit gondolunk a világról, és ami méltó párja  a világ (szerintünk) legfinomabb granola, müzli és zabkása termékeinek.

Bízunk benne, hogy olyan örömmel fogod majd a kezedben az új dobozokat, ahogyan mi készítettük neked.

David, Zsolt és a Viblance csapata