Van még egy falatnyi nyár! – Avagy hogyan született meg a Cocoberry granola?

Ha még egy kicsit kapaszkodnál az indián nyárba, akkor a Viblance Cocoberry granola tökéletes társad lesz ehhez! De hogyan is született meg a kínálatunk legújabb tagja? Íme egy kis kulisszatitok az egyik kedvenc ízünkről!

“Szerettünk volna valami igazán gyümölcsös, nyárias ízt is behozni a Viblance kínálatába…”

– kezdte a beszélgetést David, a Viblance egyik alapítója és termékfejlesztője.

cocoberry granola

Ha már Te is végigkóstoltad mind az öt ízt, akkor tapasztalhattad, hogy a többsége kicsit “testesebb” a karamellának vagy éppen a csokoládénak köszönhetően.

“Nem volt egyszerű dolgunk, rengeteg mindent teszteltünk, mire megszületett ez a receptúra. Dolgoztunk igazi eperrel, eperkompóttal, 100%-os epersziruppal – de bárhogyan is variáltuk a hozzávalókat, mire a sütőből kivettük a már elkészült granolát, az íz teljesen eltűnt belőle…”

Hosszan próbálkozások után így esett a választás a málnára, ami nem csak szépen mutat a zacskóban, de zamatos és friss ízt is kölcsönöz a terméknek.

“Hogy még különlegesebb legyen az új termék, egy csipetnyi levendulát is adtunk hozzá, ami talán nem tűnik fel elsőre, de ez még jobban kiemeli a málna ízét.”

 

 

Úgy gondoltuk, a legerősebb kontrasztot a kókusz tudná nyújtani. Így egyszerre érezhetünk egy erősebb és egy könnyedebb ízt a Cocoberry granolákban. Nagyon ügyeltünk arra, hogy egyik íz se nyomja el a másikat, a visszajelzések azt mutatják, jól sikerült… 🙂

FEDEZD FEL  ITT A VIBLANCE REGGELIK VILÁGÁT!

 

És azt tudtad, hogy a málna mennyire jótékony hatással van az egészségedre?

A málna jótékony hatásai - infografika

+ Tipp a Viblance csapatától:

Ha hideg növényi joghurttal, vagy tejjel fogyasztod, még málnásabb lehet a reggelid! 😉

Kíváncsiak vagytok, hogyan tudnátok még a Cocoberry granolát felhasználni? Íme a boszorkánykonyhánk séfjétől, Orsitól egy személyes kedvenc: Gyümölcsös mousse