Kik vagyunk

A Viblance kis csapatával Magyarország díjnyertes granola, zabkása és müzli termékeit gyártjuk. Küldetésünk: termékeinken keresztül bebizonyítani, hogy az egészséges életmód nem jár lemondással, hanem kifejezetten élvezhető is lehet. Büszkék vagyunk arra, hogy a Viblance márka egybeforrt a magas minőséggel és a kivételes ízélményekkel.

Csapatunkba olyan lelkes munkatársakat keresünk, akik tudnak azonosulni ezzel a szemlélettel, és szívesen részesei lennének ennek ennek a küldetésnek.

Garázsban kezdtük

Igen, az egész sztori egy garázsban indult. Nem a startup garázscégek sikertörténetei inspiráltak erre, hanem a rög-magyar-valóság.  Két jóbarát, pénz, tapasztalat és kapcsolatok nélkül, világmegváltó tervekkel.

Minden nehézség ellenére, a tervek egy részét sikerült megvalósítanunk. Több tízezer emberhez jutottunk el és még sokkal többhöz fogunk. A garázsból azóta elköltöztünk, de más nem igen változott. Minden nap lépünk egyet előre a céljaink felé, sok hibát elkövetünk és maradunk, akik vagyunk.

Olyan munkahelyet keresel, ahol számítasz?

Csapatunk elég kicsi ahhoz, hogy minden munkatársat közelről megismerj, és, hogy a munkád eredménye közvetlen hatással legyen az egész csapat eredményére. Nálunk a munkád értéket teremt, ami nem csak az elkészült termékeke számában, hanem az elégedett vásárlók visszajelzésében is mérhető.

Kis csapat, nagy eredmények

Nálunk egyszerre találhatod meg a kisvállalkozások pozitív oldalát és a nagyobb cégek biztonságot adó hátterét. Havonta több tízezer terméket gyártunk és értékesítünk, ami a karantén időszak alatt is folyamatosan növekedett.

Feladatok és fizetés

Gyártómunkatársat keresünk, aki termékeink gyártásának minden fázisában részt tud venni. A gyártástechnológiából adódóan elsősorban erős fizikumú, sportos embereket keresünk, akiknek nem okoz gondot 25 kilós zsákok emelése, és akik szívesen vannak talpon 8 órán keresztül.

Jelenleg egy műszakban, 7:00 – 15:30-ig dolgozunk. Fizetett túlórákra önkéntes alapon, szükség szerint van lehetőség.

Fizetés: nettó 200 ezer ft a próbaidő után. 8 órában bejelentett állást kínálunk.

A szorgalmat, a proaktív hozzáállást és a lojalitást, nemcsak szavakkal jutalmazzuk, hanem magasabb fizetéssel is.

Lehet, hogy téged keresünk?

Olyan munkatársakat keresünk gyártócsapatunkba, akik szívesen vesznek részt ebben a küldetésben. Előny, ha van élelmiszeripari vagy szakács, cukrász tapasztalatod, de nem feltétel. A legfontosabb: legyél képes a részletekre figyelve, önállóan és a csapattal együttműködve is dolgozni.

viblance munkalehetőség

Jelentkezz még ma!

    Hol vagyunk?

    Üzemünk könnyen megközelíthető, az Újpest központi metrótól 10 perc séta. Jelentkezésedet alább tudod elküldeni. Ne felejtsd el csatolni önéletrajzodat és leírni a kívánt fizetési igényedet.