Viblance Granola 2.0

Még ropogósabb, még több íz, kevesebb kalória

Egy kis műhelytitkot elárulhatok már rögtön az elején: a kisüzemi/kézműves gyártás szépsége, hogy nincs két tökéletesen egyforma adag. Ezért a 2.0-t vegyük költői kerekítésnek, mert valójában már több, mint száz (ha nem is nagyon, de kicsit más) verzió készült 🙂 Az aktuális upgradet azért emeljük ki mégis, mert a ti visszajelzéseitekre alapozva néhány jelentős újítással találkozhattok majd a granoláinkban.

Light bottom&blurred edges3

Az egyik fontos újítás, hogy a korábbi szinthez képest kb. 10%-al csökkentettük a granolák kalóriatartalmát, yeah 🙂

Ezen kívül a Fahéjas Alma ízt átkereszteltük Zöld Almásra, mivel kevésbé fog benne dominálni a fahéj és jobban az alma. Közkívánatra, a tökmagot kihagytuk ebből az ízből, így a végeredmény egy könnyedebb, harmonikusabb, nyáriasabb ízvilág lett.

A Quinoa & Pecan Granolában az alacsonyabb kalóriatartalom mellett azt fogjátok észrevenni, hogy jobban összeáll nagyobb darabokra, így könnyebben ehető snack-ként, illetve reggelinek is mutatósabb lesz, mint korábban. Ezt néhány szupertitkos kézműves technikával sikerült elérnünk 🙂 , ami kicsit melósabbá teszi a gyártást, de a végeredményt látva megéri.

Reméljük nektek is legalább annyira fognak tetszeni az upgradelt verziók mint nekünk.

Hamarosan új termékekkel jelentkezünk. Stay tuned 🙂