Egészséges életmód októberben is! – Rendezvények, ahol velünk is találkozhatsz!

Érdeklődsz az egészséges életmód iránt, vagy csak szeretnél kimozdulni egy kicsit októberben is? Akkor látogass el valamelyik rendezvényre, ahol nem csak a Viblance granoláival találkozhatsz, de más, finom ínyencségeket is megkóstolhatsz!

Gyakran kapunk leveleket leendő vásárlóktól, akik bár nagyon szeretnének belevágni az egészségtudatos életmódba, nem szívesen rendelnek (elsőre) internetről. Ebből kifolyólag termékeinket nem csak webshopunkból érheted el, de egyre több budapesti és vidéki kávézóban, pékségben is megvásárolhatod őket! Ráadásul minden hónapban hétvégéről hétvégére más rendezvényen veszünk részt, hogy személyesen is szemügyre tudjátok venni nassolnivaló granoláinkat!

Hol találkozhatsz velünk októberben?

ELTE Fit Night 7 – Október 04.

Idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre az ELTE Fit Night, ahol izgalmas sportprogramokon vehetsz részt. Íme néhány a teljesség igénye nélkül: TRX, aerobik, spinning, kettlebell, síszimulátor…

Mivel nekünk is nagyon fontos a testi egészség, a sport, mi sem hagyjuk ki az eseményt, sőt még a granoláinkat is megkóstolhatjátok a rendezvényen!

Vegán Burger Party X Vegán Piac – Október 06.

Megrendezésre kerül Magyarország első Vegán Burger Partyja, ahol annyi vegán burgert kóstolhatsz meg, amennyit nem szégyellsz! Emellett Vegán Piac is megrendezésre kerül, úgyhogy érdemes lesz kilátogatni.

Az eseményre jelképes 200 forintos belépő szükséges, mellyel 100%-ban a Magyar Vegán Egyesület (MAVEG) munkáját támogatjuk, közösen. A beérkezett összeget elsősorban a magyar vegán gyermekétkeztetés gyakorlati megvalósítására fordítják.

Vegan Sunday Market – Október 14.

Közösségi vegán piac újra az Anker’tben! Egyik kedvenc kipakolós rendezvényünk, ahol rajtunk kívül még megannyi magyar, kézműves manufaktúra jelenik meg finomságaival.

A piac mellett főző workshopokkal, kerekasztal beszélgetésekkel is készülnek és olyan közösségi terek megteremtésével, amely tovább mutat egy egyszerű vasárnapi piacoláson.

WAMP, a design vásár – Október 21.

Az egyik legnagyobb volumenű designer vásár Budapesten, ahol vagány és különleges ruhákkal, ékszerekkel ismerkedhettek meg… ezen felül persze a hazai kézműves ínyencségek sem maradhatnak ki – úgyhogy ránk is számíthatsz! Találkozzunk a Millenáris B csarnokában!

Látogass ki Te is, és kóstold meg a granoláinkat!

Viblance – Együnk jobban!

 

WAMP fotó: Gámán Zsuzsa

Ezt már olvastad?