Rendezvények, ahol velünk is találkozhatsz- Október 2018.

Érdeklődsz az egészséges életmód iránt, vagy csak szeretnél kimozdulni egy kicsit októberben is? Akkor látogass el valamelyik rendezvényre, ahol nem csak a Viblance granoláival találkozhatsz, de más, finom ínyencségeket is megkóstolhatsz!

Gyakran kapunk leveleket leendő vásárlóktól, akik bár nagyon szeretnének belevágni az egészségtudatos életmódba, nem szívesen rendelnek (elsőre) internetről. Ebből kifolyólag termékeinket nem csak webshopunkból érheted el, de egyre több budapesti és vidéki kávézóban, pékségben is megvásárolhatod őket! Ráadásul minden hónapban hétvégéről hétvégére más rendezvényen veszünk részt, hogy személyesen is szemügyre tudjátok venni nassolnivaló granoláinkat!

Hol találkozhatsz velünk október első hetében?

ELTE Fit Night 7 – Október 04.

Idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre az ELTE Fit Night, ahol olyan izgalmas sportprogramokon vehetsz részt. Íme néhány a teljesség igénye nélkül: TRX, aerobik, spinning, kettlebell, síszimulátor…

Mivel nekünk is nagyon fontos a testi egészség, a sport, mi sem hagyjuk ki az eseményt, sőt még a granoláinkat is megkóstolhatjátok a rendezvényen!

Vegán Burger Party X Vegán Piac – Október 06.

Megrendezésre kerül Magyarország első Vegán Burger Partyja, ahol annyi vegán burgert kóstolhatsz meg, amennyit nem szégyellsz! Emellett Vegán Piac is megrendezésre kerül, úgyhogy érdemes lesz kilátogatni.

Az eseményre jelképes 200 forintos belépő szükséges, mellyel 100%-ban a Magyar Vegán Egyesület (MAVEG) munkáját támogatjuk, közösen. A beérkezett összeget elsősorban a magyar vegán gyermekétkeztetés gyakorlati megvalósítására fordítják.

 

Látogass ki Te is, és kóstold meg a granoláinkat!

Viblance – Együnk jobban!

Ezt már olvastad?

The following two tabs change content below.