Cocoberry Kókusz Szelet

Valószínű mindenkinek megvan a maga kedvenc csokoládéja. A miénk nem más, mint a Kókusz szelet! Szeretnénk megmutatni, hogy mindent el lehet készíteni – egészségesen és adalékanyag-mentesen is! És olykor-olykor még finomabb is, mint a boltban kapható verzió…

Mondhatnánk, hogy a Kókusz szelet szezonális finomság, de nem.

Mindig, minden körülmények között tökéletes választás.

Gondoltunk ismét az elfoglalt követőinkre, így kitaláltunk egy olyan receptet, melyet könnyedén tudtok több finomsághoz használni.
Ez alkalommal a korábbról ismert kókuszgolyó receptünket gondoltuk tovább: hozzáadtuk a kedvenc, nyári Cocoberry granolát!

Elkészítése hasonlóan egyszerű, viszont végeredményként mégis valami egészen újat kapunk.

A  180 g kókuszreszeléket összekeverjük a  3 ek kókuszvízzel, majd megédesítjük 3 tk agave sziruppal.

A kókuszkrémet (fél konzerv) hozzáadjuk és egyenletesen elkeverjük, ezt követően 250 gr kókusztejpor következik, majd jöhet a Cocoberry granola (30 g).

 

Addig keverjük míg minden összetevő egységesen el nem oszlott.

Ha ez megvan, akkor lapos ovális formákat formázunk a kezünkkel. Érdemes egy kicsit bevizezni hozzá a kezünket, mert úgy könnyebb a masszával dolgozni. Ráhelyezzük egy tányérra, majd olvasztott étcsokoládéval beborítjuk.

1 órára hűtőbe tesszük, hogy a csokoládé bevonat megdermedjen.

Reméljük Nektek is ízleni fog. Próbáljátok ki Ti is otthon! 🙂

 

A többi receptünkhöz hasonlóan, ezt is bátran készíthetjük ajándékba, hiszen egy ilyen finomságnak bárki örülne!

 

Szívesen olvasnál még több inspirációt tőlünk? Blogunkon változatos receptötletekből és érdekes cikkekből szemezgethetsz!

 Kövess minket Instagramon és Facebookon, hogy mindig értesülj a legfrissebb hírekről, kedvezményekről, nyereményjátékokról!

The following two tabs change content below.