5 szuper kávézó Budapesten, ahol a Viblance termékeit is megkóstolhatod!

Tudtátok, hogy országszerte már több, mint 100 helyen találhatjátok meg termékeinket? Íme, a teljesség igénye nélkül néhány csodás kávézó és reggeliző, ahová megéri beülni – persze, nem csak miattunk!

Ha nem tudod, hová szervezd a reggeli meetinget, vagy csak járnád a várost és beülnél egy  jó helyre, akkor az alábbi listából biztosan megtalálod a kedvencedet!

Oh my green

A belváros szívében találjuk a hangzatos nevű Oh my green éttermet, ahol változatos, de csupa zöld ételeket kapunk, és ha már arra járunk, a smoothie-kat sem érdemes kihagyni!

Addicted 2 Caffeine

Reggel kávé, este bor – szóval lényegében bármikor betérhetünk ebbe az igazi újhullámos kis kávézóba Budán, a Bartókon. Főleg ebben a nyári kánikulában érdemes bedönteni néhány jeges kávét…

Fotó: Hivatalos Facebook oldal

Cafe Brunch Budapest

Szendvicsek, saláták, mártogatósok és kencék – itt érdemes újraértelmezni a “minden, ami szem szájnak ingere” elgondolást! Ha az Opera környékén jársz, érdemes beugrani, hiszen kézműves sörök és borok széles választékát is megtalálod a legegészségesebb finomságok mellett.

Fotó: Hivatalos Facebook oldal

Börze . Kávéház . Étterem

Újabb lenyűgöző hely a listában, amely az Országháztól csupán pár perc sétára található a Nádor utcában. A Börze a megtestesült elegancia, amellyel sikerült visszahozniuk – ahogy ők fogalmaznak – a környék századeleji pezsgését. Klasszikus kávézó és étterem a város szívében, ahová mindenkinek érdemes betérnie.

Fotó: Hivatalos Facebook oldal

Kiskifli

A Kiskifli három szóban: reggeli, tízórai, ebéd. Ha munka előtt, vagy közben, némi harapnivalóra vágysz, jó szívvel ajánljuk ezt a csöppnyi helyet, ahol mennyei desszertek és szendvicsek várnak.

Fotó: VivienNaomi Photography

További lelőhelyeinket ITT találod!

Már Viblance-fan vagy? 🙂 Irány a webshop!

Borítókép: OMG Facebook oldal